Snel, makkelijk en gratis offerte aanvragen!

Overweegt u een nieuwe trap?

Is je oude trap aan een update toe? Dan heb je de keuze: renoveren of een volledig nieuwe trap installeren. Wij helpen je de knoop doorhakken!

Een metalen trap heeft een erg grote draagkracht waardoor het aantal steunpunten tot een absoluut minimum herleid kan worden. Metalen trappen kunnen hierdoor heel dun gemaakt worden en nemen bijna geen plaats in. Bovendien is het materiaal ook uitermate geschikt voor leuningen.

Metaal is een veelzijdig materiaal die perfect te combineren is met andere materialen zoals hout, glas of natuursteen. Een andere grote voordeel van een stalentrap is dat deze slijtvast is en hierdoor een lange levensduur.

Metalen trappen zijn ook perfect geschikt voor buiten.

Hoe lang duur een nieuwe trap?

Wanneer u een nieuwe trap kiest, wacht u gemiddeld twee maanden op de levering. Eens de trap geleverd is komen wij deze plaatsen. `s Morgens wordt uw oude trap afgebroken en `s avonds gaat u op uw nieuwe trap naar boven.

Vergelijking

Door de prijsstijgingen van hout wordt metaal steeds vaker gebruikt voor trappen.
Een trap in metaal is niet alleen bijzonder sterk maar geeft ook een moderne look die geschikt is voor elk interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Er bestaan verschillende metaalsoorten, denk hierbij aan inox, staal, aluminium of ijzer.
In vergelijking met hout weegt een metalen trap veel minder. Dat maakt natuurlijk de metalen trap aantrekkelijker.

Ook op vlak van onderhoud scoort een stalen trap erg goed. Het is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen.

Geïnteresseerd? Vraag meteen je offerte aan!